lauantai 24. maaliskuuta 2012

Oksan kuulumiset

Miten oksan kanssa sitten kävikään? No, lehdethän siihen puhkesi :)


Entä mitä kävi lehdille? Söin ne :P


Tuollaisessa banaani-avokado-kurkku-tyrni-pirtelössä, joka kuvassa siis hetkeä ennen blendausta. Hyvää oli :) Koivunlehdethän on terveellinen kevään herkku, sellaiset nuoret koivunlehdet voi heittää pirtelöiden lisäksi vaikka salaattiin. Ja tuomalla oksia pitkin kevättä sisälle, tätä herkkua saa pidemmän aikaa!

Vihertävää viikonloppua!

Henna

1 kommentti:

  1. Tätä täytyy kokeilla! Vielä ei raaskisi kaupasta ostaa kitukasvuisia salaatteja, mutta vihreän kaipuu on jo kova. Koivunlehtiä siis!

    VastaaPoista